Ձեր հաշվի ջնջումը մշտական է։ Դա հեռացնում է ձեր պրոֆիլը, պահպանված զրույցները, գրադարանը, հիշողությունները և անհատականացման կարգավորումները։
Ջնջեք ձեր հաշիվը կայքից
Սեղմեք ձեր անունին ձախ ներքևի կողային պանելում, ապա ընտրեք Կարգավորումներ.
Ձախ հաշվի կողային պանելում սեղմեք Հաշիվ (էջը գտնվում է /account/account).
Սահեք դեպի Ջնջել հաշիվ.
Կարդացեք նախազգուշացումը, հաստատեք և ուղարկեք։
Ջնջել հաշիվ բաժինը Իմ հաշիվ էջում
Ի՞նչ է տեղի ունենում ջնջումից հետո
Ձեր մուտքը հեռացվում է։ Դուք չեք կարողանա կրկին մուտք գործել նույն էլ. հասցեով/սոցիալական հաշիվով։
Ձեր զրույցների պատմությունը, պահպանված պատասխանները, գրադարանի նշումները և հիշողությունները հեռացվում են մեր համակարգերից։
Եթե դուք ունեք ակտիվ վճարովի բաժանորդագրություն, առաջին հերթին չեղարկեք այն 'Manage Plan' բաժնում մինչև ձեր հաշվի ջնջումը, հակառակ դեպքում վճարումը ավտոմատ կերպով չի դադարեցվի։ Մինչ դուք ջնջում եք