Sol alt köşedeki kenar çubuğunda adınıza tıklayın, ardından seçin Ayarlar.
Sol hesap kenar çubuğunda, tıklayın Hesap (sayfa şu adreste /account/account).
Aşağı kaydırın Hesabı Sil.
Uyarıyı okuyun, onaylayın ve gönderin.
Hesabı Sil bölümü Hesabım sayfasında
Silme işleminden sonra ne olur
Oturum açma bilgileriniz kaldırılır. Aynı e-posta/sosyal hesap ile tekrar giriş yapamazsınız.
Sohbet geçmişiniz, kaydedilmiş yanıtlarınız, kütüphane yer imleriniz ve anılarınız sistemlerimizden kaldırılır.
Aktif bir ücretli aboneliğiniz varsa, önce iptal edin şu bölümde Planı Yönet hesabınızı silmeden önce, aksi takdirde faturalandırma otomatik olarak durmayacaktır.